Våre varemerker

Hos oss finner du varemerker av god kvalitet.
Vi velger ut kun de beste, slik at du slipper å tenke på det.

Snickers Workwear er et anerkjent merke innen arbeidsklær, kjent for å levere høy kvalitet og funksjonalitet til arbeidere i ulike bransjer. Med et fokus på å kombinere komfort, slitestyrke og moderne design.

Lyngsøe Rainwear ble grunnlagt i 1999 av Bo Lyngsø, som fortsatt er administrerende direktør i selskapet. Siden 2018 har Lyngsøe Rainwear vært en del av Hansen Protection, Norge - tidligere Helly Hansen

I over 80 år har Wenaas vært dedikert til å produsere arbeidsklær og verneutstyr som har tjent kvinner og menn i ulike bransjer. Selskapet har arbeidet målrettet for å skape en tryggere og mer komfortabel arbeidsdag for sine brukere.

You Brands er blant de mest fremtredende selskapene i Norden som har spesialisert seg på distribusjon av arbeidstøy, profilerings- og gaveartikler.

Helly Hansen Workwear er et velkjent merke innen arbeidsklær, kjent for å kombinere skandinavisk design med avansert teknologi for å levere funksjonell og slitesterk arbeidsbekledning. Med røtter tilbake til 1877, har Helly Hansen et solid rykte.

Siden 1916 har JALAS® levert førsteklasses arbeids- og vernesko med base i Jokipii, Finland. Kjent for kvalitet, komfort og sikkerhet, inviterer JALAS deg til en tradisjon der håndverk og innovasjon møtes.

Prowl-hansker er et norsk merke som ble skapt med visjon, lidenskap og dyktig håndverk. De har vokst til å bli en ledende leverandør av hånd- og personlig verneutstyr i Norge.

Ved å klikke "Godta alle" samtykker du i at vi kan samle inn informasjon om deg til ulike formål, inkludert: funksjonalitet, statistikk og markedsføring