Alfa Grid A/W/S Sandal

Art.No

807370111
På lager

Beskrivelse

Grid AWS er en lett og slitesterk vernesandal, i vedlikeholdsfritt og vannavstøtende AlfaAir™-materiale. BOA® Fit System med beskyttelsesskjold gir deg mulighet til individuell tilpasning, slik at du enkelt kan løse opp og stramme etter behov. 
 
Skoen har en god passform med glassfiber vernetå og myk spikertrampbeskyttelse. For at du skal få en komfortabel arbeidsdag har vi benyttet oss av en antibakteriell og fukttransporterende innleggssåle med ekstra støtdemping i hæl og forfot. Samtidig sørger skoens gode pusteegenskaper for at du er tørr på beina hele dagen. Yttersålen fra Vibram er SRC godkjent, og mønstret gir deg godt grep på de fleste typer underlag. 
 
Vi vet at lange arbeidsdager på hardt underlag stiller ekstra høye krav til gode vernesko. Grid AWS er utviklet for deg som trenger ekstra lufting, som for eksempel mekaniker og elektriker, eller har jobber som stiller liknende krav til vernesko. Jobb trygt og sikkert med ALFA Grid AWS. EN ISO 20345. Klasse: S1P, ESD, SRC.

Spesifikasjoner

VEKT: 525 g pr sko(EU 42)
 PASSFORM: Regular
 MATERIALE: AlfaAir™
 SÅLE: Vibram® / EVA

Kjønn
Unisex
Beskyttelsesklasse
S1P
Type lukking
Boa
Varmeisolert
Nei
Metallfri
Nei
Vanntette
Nei
Årstid
Sommer,Helårs
ESD
Ja
Ved å klikke "Godta alle" samtykker du i at vi kan samle inn informasjon om deg til ulike formål, inkludert: funksjonalitet, statistikk og markedsføring