Alfa GLIMT AWS S3 EN ISO 20345

Art.No

808370110
På lager

Beskrivelse

Glimt AWS er en lett og slitesterk vernesko i vedlikeholdsfritt og vannavstøtende AlfaAir™-materiale. BOA® Fit System med beskyttelsesskjold gir deg mulighet til individuell tilpasning, slik at du enkelt kan løse opp og stramme etter behov. 

Skoen har en god passform med glassfiber vernetå og myk spikertrampbeskyttelse. For at du skal få en komfortabel arbeidsdag har vi benyttet oss av en antibakteriell og fukttransporterende innleggssåle med ekstra støtdemping i hæl og forfot. Samtidig sørger skoens gode pusteegenskaper for at du er tørr på føttene hele dagen. Yttersålen fra Vibram er SRC godkjent, og mønstret gir deg godt grep på de fleste typer underlag. 

Vi vet at lange arbeidsdager på hardt underlag stiller ekstra høye krav til gode vernesko. Glimt AWS er utviklet for de som arbeider som mekaniker og snekker, eller har jobber som stiller liknende krav til vernesko. Jobb trygt og sikkert med Glimt AWS. EN ISO 20345. Klasse: S3, ESD, WRU, SRC. 

Spesifikasjoner

 VEKT: 530 g (EU 42)
 SKAFTHØYDE: 11,5 cm (EU 42)
 PASSFORM: Regular
 MATERIALE: AlfaAir™
 SÅLE: Vibram® / EVA

Kjønn
Unisex
Beskyttelsesklasse
S3
Type lukking
Boa
Varmeisolert
Nei
Metallfri
Nei
Vanntette
Nei
Årstid
Sommer,Helårs
ESD
Ja

EN ISO 20345 EN ISO 20345
Ved å klikke "Godta alle" samtykker du i at vi kan samle inn informasjon om deg til ulike formål, inkludert: funksjonalitet, statistikk og markedsføring