Piggen A/P/S GTX M, sort

Art.No

683900110
På lager

Beskrivelse

Piggen A/P/S GTX er meget lette og slitesterke tursko med suverent sålegrep og god demping, egnet for all type uteaktivitet. Med elastisk materiale og BOA® Fit System kan du justere passformen med mikropresisjon.

Piggen har kombinasjonen av det vedlikeholdsfrie og slitesterke yttermaterialet AlfaAir™ og GORE-TEX membran, som sørger for vanntetthet og pusteevne. For ekstra beskyttelse og lengre levetid har skoen forsterking på utsatte punkter. 

EVA mellomsåle har høy støtabsorbsjon og sørger for komfort og god demping. Samtidig benyttes Vibram® Grip Trail yttersåle for god torsjonsstivhet, høy friksjon og svært godt grep under aktivitet, også på vått underlag.

BOA® Fit System forenkler individuell tilpasning på en effektiv måte. Dermed kan du raskt få på fottøyet og komme deg ut for en god turopplevelse. Vi ønsker deg god tur med Piggen på bena!

Spesifikasjoner

 VEKT: 315 g pr sko (EU 42)
 SKAFTHØYDE: 8,5 cm
 PASSFORM: Regular
 MATERIALE: AlfaAir + GORE-TEX
 SÅLE: Vibram Grip Trail

Kjønn
Herre
Type lukking
Boa
Varmeisolert
Nei
Metallfri
Nei
Vanntette
Ja
Årstid
Sommer,Helårs
ESD
Nei
Ved å klikke "Godta alle" samtykker du i at vi kan samle inn informasjon om deg til ulike formål, inkludert: funksjonalitet, statistikk og markedsføring