Regnbukse, Sort

Art.No

LR1330-T-07
På lager

Beskrivelse

Lyngsøe Rainwear sin regnbukse tilbyr en perfekt kombinasjon av komfort og funksjonalitet. Med elastikk i midjen tilpasser buksen seg behagelig rundt midtpartiet, og gir en fleksibel passform. De to praktiske sidelommene gir mulighet for enkel oppbevaring av små nødvendigheter underveis.

Buksen er utstyrt med justering av glidelås og trykknapp ved anklene, noe som gir mulighet for tilpasning og lett av- og påkledning. Denne funksjonen gjør regnbuksen ideell for utendørsaktiviteter, uavhengig av værforhold.

For økt synlighet og sikkerhet har regnbuksen refleksdetaljer på bena. Dette gjør den spesielt egnet for bruk under dårlige lysforhold, og gir ekstra trygghet når du ferdes utendørs.

Lyngsøe Rainwear regnbukse representerer derfor en pålitelig og praktisk løsning for de som ønsker å holde seg tørre og komfortable i regnvær, samtidig som de opprettholder en aktiv livsstil.

Spesifikasjoner

50 % polyester, 50 % polyuretan, 170 g/m2

Vind- og vanntett

Vanntetthet: ≥20 000 MM

Fargenummer
07
Årstid
Helårs
Materiale
polyester

40 grader
 Ikke blekes
 Ikke tørketrommel
 Ikke stryk
 Ikke rensing

EN 343 EN 343
Ved å klikke "Godta alle" samtykker du i at vi kan samle inn informasjon om deg til ulike formål, inkludert: funksjonalitet, statistikk og markedsføring